Picture

15% korting op montage van alle veranda’s

 

U krijgt 15% korting op montage van alle veranda’s.

Houtrunner in Valthermond is gespecialiseerd in houten veranda’s. Naast ons standaard assortiment heeft u ook de mogelijkheid om een houten veranda op maat te laten bouwen, geheel naar uw eigen wensen. Onze houten veranda’s kunnen geleverd worden met dakpanprofiel platen, daksingels, epdm rubberfolie of lichtdoorlatende polycarbonaat dakplaten.

Tevens is Houtrunner de dealer van Gardendreams! Bij veel aanbieders heeft u de keuze uit een aantal standaard maten en moet er voor maatwerk vaak veel meer bijbetaald worden. Wij zijn echter van mening dat u bij de investering in een duurzaam product als een aluminium veranda, precies moet krijgen wat u wenst.

De veranda is eigenlijk een verlengstuk van je huis. Het is dus niet alleen een overkapping en een mooie investering voor het huis, je maakt je huis er letterlijk groter mee. Je hebt meer ruimte om in te leven en zeker wanneer het in de seizoenen kouder wordt. Het houdt de regen tegen en je kan bij een lekker vuurtje of verwarming ook in de koudere tijden buiten blijven.

Een mooie houten veranda van Douglas hout geeft uw huis ook een meerwaarde bij verkoop. Geniet het hele jaar door van buiten zijn!

 

Met een veranda bouwt u eigenlijk een extra stukje huis, en toch lekker buiten, ook als het regent en toch warm genoeg is om nog buiten te zitten.

 

 

 

Op de hoogte blijven van Houtrunner? Volg ons op Facebook!